Single Blog

Planetarium

Hij had ‘via via’ over mij gehoord en was benieuwd. Hij had met name last van angst voor autorijden. Deed het nog wel, maar vermeed het liever zo veel mogelijk. En als hij dan achter het stuur stapte, dan reed hij het liefst binnendoor.

Binnen 5 afspraken Rust in mijn hoofd, reed hij weer naar zijn werk, over de snelweg. Ontspannen. Iets wat hij al heel lang niet gedaan had.

Het smaakte naar meer. Dus hij boekte Rust in mijn hoofd, een laagje dieper. Een pakket van 5 sessies dat geheel naar wens ingevuld wordt. Het traject werd een combinatie van Brainspotting en Rust in mijn hoofd.

Tijdens de eerste Brainspotting sessie, werd het opeens allemaal heel helder voor hem: “Alsof ik een planetarium ben, waar de luiken van open gaan en alles opeens heel helder werd!”

Rustige groet,

Wendela

Comments (0)