Single Blog

Onverwacht dankbaar

Kind bij ondergaande zon - Dankbaarheid - Rust in mjin hoofd coaching

Mijn zoontje heeft koorts.
Wordt ‘s avonds laat wakker.
Verdrietig, met overal pijn.
Hij wil bij mij in bed.

 

Warm gevoel

Samen in ons bed.
Hoor ik hem rustig ademen.
Krijg ik opeens een warm gevoel over me heen.
Ben zo dankbaar.

 

Krachtig

Dit gevoel is zo sterk.
Het voelt als een warme golf van energie.
Alles vervaagt erbij.
Is even niet belangrijk.
Dit is krachtiger en zo echt.

 

Bij mij

Dit kleine ventje.
Wil bij mij zijn.
Hij voelt zich niet lekker.
En als hij bij mij is, kan hij slapen.

 

Veilige haven

Dat ik dit voor hem kan betekenen.
Dat bij mij zijn, ervoor zorgt dat hij zich beter voelt.
Dit raakt me zo.
Ik ben dankbaar dat ik zijn ‘veilige haven’ mag zijn.

 

Dankbaar

Bewust dankbaar zijn helpt.
Om je gelukkiger te voelen.
Maar deze kwam onverwacht binnen.

 

Onverwacht

Zo puur, zo enorm sterk.
Hier gaat het over.
Dankbaarheid.
Ik ben er stil van.

 

Rustige groet,

 

Wendela

 

p.s. Waar ik ook dankbaar voor ben. De woorden die een klant mij stuurde na afloop: ‘Wendela’s rust, kalmte, interesse en oprechtheid zijn ongeëvenaard. Haar manier van coachen zorgt voor een groot resultaat in korte tijd. Ze neemt je mee naar het antwoord en de rust in jezelf.’ Lees meer….

p.p.s. Nieuwe klanten stellen mij regelmatig goede vragen over Rust in mijn hoofd coaching.
Met hun goede input heb ik een veelgestelde vragen pagina opgesteld. Misschien staat jouw vraag er ook bij? Zo niet? Dan hoor ik het graag. Dan kan ik jouw vraag misschien ook toevoegen. Daar ben ik je dankbaar voor. En andere bezoekers van rustinmijnhoofd.nu vast ook.

 

Comments (0)